Mittaukset ja lämpökamerakuvaus

Suoritamme esimerkiksi lämpökamerakuvauksia, joilla selvitetään rakennusten lämpövuotoja.Lämpökamerakuvaus paljastaa rakenteiden kylmätsillat, lämpövuodot ja jopa mahdolliset rakenteissa piilevät putkistorikot. Teemme lisäksi kosteusvaurioiden kartoitusta.

Lämpökamerakuvaus

Rakennusten lämpövuodot aiheuttavat energianhukkaa, heikentävät asumisviihtyvyyttä ja aiheuttavat kosteusvaurioiden riskin. Lämpökamerakuvaus on erinomainen apuväine monien kiinteistöteknisten ongelmien selvittämisessä. Se paljastaa rakenteiden kylmäsillat, lämpövuodot ja jopa mahdolliset rakenteissa piilevät putkistorikot. Lämpökamerakuvauksella voidaan havainnollisesti paikallistaa mm. lattialämmityskaapeleiden sijainnit ja niiden mahdolliset ongelmat. Lämpökamera muodostaa kuvan kiinteän kohteen lähettämän infrapunasäteilyn perusteella, jolloin kuvasta voidaan määrittää kohteen pintalämpötila asteina.

Kosteusvaurioiden kartoitus

Jopa yli puolet rakennuksistamme kärsii eriasteisista kosteusvaurioista, ja homeongelmaa on tavattu joka neljännessä tapauksessa. Pientalojen ongelma on usein riittämätön ilmanvaihto. Nykyajan asumiskäytännöt tuottavat suuria kosteuskuormia

Märkätilavalvonta

Kylpyhuoneen vesieristäminen on kriittinen työvaihe ja vaatii ammattitaitoa sekä huolellisuutta. Tehdään asiat kerralla kuntoon, että saadaan onnistunut ja vaivaton kylpyhuoneremontti.

Lue lisää!

Referenssit

Olemme rakennusalan moniosaajia ja ammattilaisia. TUtustu työkehteisiimme vuosien varrelta.

Lue lisää!

Yhteydenotto

Jokainen rakennusprojektimme on erilainen ja kartoitamme asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti. Jätä lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin teemme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!