Mittaukset ja lämpökamerakuvaus

Ota yhteyttä

Suoritamme esimerkiksi lämpökamerakuvauksia, joilla selvitetään rakennusten lämpövuotoja. Lämpökamerakuvaus paljastaa rakenteiden kylmäsillat, lämpövuodot ja jopa mahdolliset rakenteissa piilevät putkistorikot. Teemme lisäksi kosteusvaurioiden kartoitusta.

Lämpökamerakuvaus

Rakennusten lämpövuodot aiheuttavat energiahukkaa, heikentävät asumisviihtyvyyttä ja aiheuttavat kosteusvaurioiden riskin. Lämpökamerakuvaus on erinomainen apuväline monien kiinteistöteknisten ongelmien selvittämisessä. Se paljastaa rakenteiden kylmäsillat, lämpövuodot ja jopa mahdolliset rakenteissa piilevät putkistorikot.


Lämpökamerakuvauksella voidaan havainnollisesti paikallistaa muun muassa lattialämmityskaapeleiden sijainnit ja niiden mahdolliset ongelmat. Lämpökamera muodostaa kuvan kiinteän kohteen lähettämän infrapunasäteilyn perusteella, jolloin kuvasta voidaan määrittää kohteen pintalämpötila asteina.

Kosteusvaurioiden kartoitus

Jopa yli puolet rakennuksistamme kärsii eriasteisista kosteusvaurioista, ja homeongelmaa on tavattu joka neljännessä tapauksessa. Pientalojen ongelma on usein riittämätön ilmanvaihto. Nykyajan asumiskäytännöt tuottavat suuria kosteuskuormia. Me kartoitamme mahdolliset kosteusvauriot vahvalla kokemuksella.

Märkätilavalvonta, Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Märkätilavalvonta

Kylpyhuoneen vesieristäminen on kriittinen työvaihe, joka vaatii ammattitaitoa sekä huolellisuutta. Tehdään asiat kerralla kuntoon, että saadaan onnistunut ja vaivaton kylpyhuoneremontti.

Rakennusmestari, Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Referenssit

Olemme rakennusalan moniosaajia ja ammattilaisia. Tutustu työkohteisiimme vuosien varrelta.

Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Yhteydenotto

Jokainen rakennusprojektimme on erilainen, ja kartoitamme asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti. Jätä lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin teemme tarjouksen sinulle sopivasta palvelukokonaisuudesta.