Pääsuunnittelu ja rakennesuunnittelu

Ota yhteyttä

Suunnittelupalvelut

Pääsuunnittelijan tehtäviä hoidamme pääasiassa Itä-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella, poislukien Helsinki. Palvelemme myös muualla Suomessa sopimuksen mukaan. Tarvittaessa toimimme projektissa sekä vastaavana työnjohtajana että pääsuunnittelijana, jolloin työmaakokousten järjestäminen ja lupaprosessiin liittyvä byrokratia hoituvat rakennuttajalta vaivattomammin.

Mikä on pääsuunnittelijan tehtävä?

Rakennushankkeessa on oltava pääsuunnittelija ja rakennussuunnittelija sekä useimmiten myös erityissuunnittelija tai erityissuunnittelijoita. Pääsuunnittelija neuvoo luvanhakijaa siinä, mitkä erityissuunnittelijat ovat tarpeen hankkeessa. Tarvittaessa asiaan hankitaan varmistus rakennusvalvonnassa.

 

Pääsuunnittelija vastaa rakennushankkeen suunnittelukokonaisuudesta ja huolehtii siitä, että suunnitelmat sopivat yhteen ja muodostavat kokonaisuuden, joka täyttää sille asetetut vaatimukset. Hyvä pääsuunnittelija huolehtii siitä, että suunnitelmat on toteutettu laadukkaasti ja ne ovat työmaalla helposti toteutettavissa.

Mitä pääsuunnittelija käytännössä tekee?

Pääsuunnittelija vastaa siitä, että suunnitelmat ovat yhteensopivat, laadukkaat ja toteutettavissa. Laadukkaat suunnitelmat ja niiden yhteensovittaminen vähentävät työmaalla tehtäviä muutoksia ja voivat säästää rakennuttajalta melkoisen määrän selvää rahaa.


Kannattaako kirvesmiehelle maksaa tumput suorana seisomisesta vai valita mieluummin pätevä pääsuunnittelija, joka pitää huolta siitä, että työmaan suunnitelmat ovat laadukkaat ja ajan tasalla? Pääsuunnittelijan avulla projekti sujuu kuten pitääkin. Hyvien suunnitelmien ja niiden ammattitaitoisen yhteensovittamisen avulla päästään muuttamaan toimivaan ja turvalliseen kotiin huomattavasti nopeammin.


Hoidamme kaikki suunnitteluun kuuluvat työt asiakkaan tarpeiden mukaan, kuten arkkitehti-, lupa- ja rakennepiirustukset. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tunti- tai urakkaveloituksena.

Kysy lisää palveluistamme
Vastaava mestari ja rakennusvalvoja, Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Vastaava työnjohtaja ja rakennusvalvoja

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä sekä huolehtii rakentamista koskevien säännösten ja määräysten noudattamisesta. Rakennusmestarin vastuulle kuuluu myös rakennusluvan ja hyvän rakennustavan noudattaminen työmaalla sekä työturvallisuusasiat.

Märkätilavalvonta ja vesieristys, Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Märkätilavalvonta

Kylpyhuoneen vesieristäminen on kriittinen työvaihe, joka vaatii ammattitaitoa sekä huolellisuutta. Tehdään asiat kerralla kuntoon, että saadaan onnistunut ja vaivaton kylpyhuoneremontti.

Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Yhteydenotto

Jokainen rakennusprojektimme on erilainen, ja kartoitamme asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti. Jätä lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin teemme tarjouksen sinulle sopivasta palvelukokonaisuudesta.