Rakennuttamispalvelut

Ota yhteyttä

Ab Chri-Cons Oy:n tavoitteena on palvella asiakkaitaan mahdollisimman laaja-alaisesti avaimet käteen -periaatteella. Nykyään rakentamiseen liittyy melkoinen määrä byrokratiaa, jonka tuntemusta ei ole helppo saavuttaa. Esimerkiksi yksityinen rakentaja ei voi millään tietää kaikkea vaadittavaa rakentamiseen liittyvää.


Olemme alan ammattilaisia ja autamme asiakasta toteuttamaan unelmansa. Avustamme esimerkiksi joko ainoastaan työnjohtoon ja byrokratiaan liittyvissä kysymyksissä tai toiveiden mukaisesti voimme toteuttaa koko rakennus- tai korjausprojektin alusta loppuun. Mahdollistamme asiakkaalle joustavat ratkaisut tarpeiden mukaan.

Avaimet käteen -palvelu

Ab Chri-Cons Oy toimii tarvittaessa koko rakennusprojektin johdossa alusta loppuun saakka; saumattomasti ja kohtuu kustannuksin. Rakennuttaminen toteutetaan yhteistyöverkostoon kuuluvien kumppaneiden kanssa. Me johdamme projektia, jolloin koko rakennusprojekti on asiakkaalle mahdollisimman helppo ja vaivaton.


Joissain tapauksissa avaimet käteen -ratkaisu on yllättäen osoittautunut kokonaisuudeltaan edullisimmaksi vaihtoehdoksi, mutta tähän vaikuttavat monet seikat. Kysy rohkeasti hintaa ja anna meidän hoitaa koko rakennusprojekti alusta loppuun asti.

Rakennuttamispalvelut on tarkoitettu niille asiakkaille, joilla ei ole aikaa tai osaamista rakennusprojektin läpiviemiseen. Tehtäviä ovat kohteen laajuudesta ja rakennuttajan valinnoista riippuen:

  • suunnittelijoiden (esimerkiksi arkkitehti, rakenne-, LVIS- ja sisustussuunnittelu, pihatyöt) valinta ja sopimusten teko

  • suunnittelun ohjaus ja kustannusarviot sekä alustavan aikataulun laadinta

  • rakentamisen urakkakilpailun järjestäminen

  • urakkasopimusten laadinta (esimerkiksi laskutyö, tavoitehintaurakka, kiinteä urakka)

  • maksuaikataulujen ja työn valvonta

  • viranomaistarkastuksiin osallistuminen, myös rakennesuunnittelu.

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja luotettavaa. Yrityksellämme on laaja verkko yhteistyökumppaneita, joten voimme varmistaa, että projektisi hoituu varmasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Kysy lisätietoja
Rakennusmestari, Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Suunnittelu ja rakennussuunnitelma

Hoidamme kaikki suunnitteluun kuuluvat työt asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi arkkitehti-, lupa- ja rakennepiirustukset. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tunti- tai urakkaveloituksena.

Vastaava mestari ja rakennusvalvoja, Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Vastaava työnjohtaja ja rakennusvalvoja

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä sekä huolehtii rakentamista koskevien säännösten ja määräysten noudattamisesta. Rakennusmestarin vastuulle kuuluu myös rakennusluvan ja hyvän rakennustavan noudattaminen työmaalla sekä työturvallisuusasiat.

Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Yhteydenotto

Jokainen rakennusprojektimme on erilainen, ja kartoitamme asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti. Jätä lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin teemme tarjouksen sinulle sopivasta palvelukokonaisuudesta.