Ab Chri-Cons Oy – En professionell ansvarig arbetsledare

Kontakta oss

Ab Chri-Cons erbjuder pålitliga och högklassiga tjänster i ledning av den ansvarige byggmästaren.

Kontakta oss

Ab Chri-Cons Oy är en icke-bindande, "extern part" som ser till att projektet framskrider som det ska.

Kontakta oss

Ab Chri-Cons Oy erbjuder tillförlitliga och högklassiga förvaltningstjänster av den ansvariga arbetsledaren för byggnader främst i Borgå och närliggande kommuner. Dessutom har vi som grundläggande service att erbjuda inom vår verksamhet som bland annat huvudplanerare, byggnadsövervakare och byggherretjänster.

Företaget har erfarenhet sedan 1982, då fadern i familjen började erbjuda byggherretjänster. Ab Chri-Cons Oy grundades år 2013 vilket visar att det finns erfarenhet över flera generationer. Förutom Borgåregionen erbjuder vårt företag sina tjänster i hela Nyland, med fokus på huvudstadsregionen. Vid behov och enligt överenskommelse betjänar vi även annanstans i Finland. Vi betjänar privatpersoner och företag samt andra samfund i nybyggnadsprojekt och renoveringsprojekt på finska, svenska och engelska.

 

Ab Chri-Cons Oy hjälper också med att skaffa byggnadslov och vid behov att sköta hela byggprojektet. En ansvarig arbetsledare med gedigen erfarenhet och förtroende hjälper dig att förverkliga dina drömmar!

 

Vårt verksamhetsområde omfattar nybyggen och även renoveringsprojekt, såsom ändringsarbeten av kommersiella lokaler och egnahemshus, där en ansvarig arbetsledare behövs.

Huvudansvarig mästare och byggnadsövervakare, Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Ansvarig arbetsledare och byggnadsövervakare

Den ansvariga arbetsledaren ansvarar för byggnadsarbetet och ser till att regler och bestämmelser om byggande följs. Den ansvariga arbetsledaren ansvarar även för att bygglovet och goda byggvanor på arbetsplatsen följs samt arbetssäkerheten.

Läs mer
Byggmästare, Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Planering och byggnadskonstruktion

Vi sköter allt arbete som ingår i konstruktionen efter kundens behov, såsom arkitekt-, tillstånds- och konstruktionsritningar. Vi utför arbetet enligt överenskommelse antingen som en tim- eller kontraktsavgift.

Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Kontakta oss

Var och en av våra byggprojekt är olika, och vi kartlägger våra kunders behov individuellt. Skicka in en kontaktförfrågan via formuläret så lämnar vi en offert på ett servicepaket som passar dig.