Byggherretjänster

Kontakta oss

Ab Chri-Cons Oy strävar efter att betjäna sina kunder så brett som möjligt med en nycklarna direkt i handen princip. Idag finns det en betydande mängd byråkrati involverad i byggandet, vars känsla inte är lätt att uppnå. Till exempel kan en privat byggare omöjligt veta allt som krävs relaterat för byggandet.

 

Vi är yrkeskunniga proffs inom området och hjälper kunden att förverkliga sina drömmar. Till exempel hjälper vi antingen endast i frågor som rör arbetsledning och byråkrati, eller i enlighet med kundens önskemål kan vi genomföra hela bygg- eller renoveringsprojektet från början till slut. Vi möjliggör flexibla lösningar för kunden efter deras behov.

Nycklarna direkt i handen -tjänster

Ab Chri-Cons Oy leder vid behov hela byggprojektet från början till slut; smidigt och till en rimlig kostnad. Bygget kommer att genomföras med samarbetspartners tillhörande samarbetsnätverket. Vi leder projektet och gör hela byggprojektet så enkelt och smidigt som möjligt för kunden.

 

I vissa fall har “nycklarna direkt i handen” lösningen överraskande visat sig vara det mest fördelaktiga alternativet totalt sett, men detta påverkas av många faktorer. Kontakta oss och fråga efter priset och låt oss sköta hela byggprojektet från början till slut.

Byggherretjänster är avsedda för de kunder som inte har tid eller kunskap att genomföra byggprojektet själva. Uppgifterna är beroende på arbetets omfattning och byggarens val:

  • Urval av planerare och konstruktörer (till exempel arkitekter, konstruktion, VVS och inredningsplanering, gårdsarbete) och ingående av avtal

  • planeringsvägledning och kostnadsberäkningar samt utarbetande av den preliminära tidsplanen

  • anordnande av en konkurrens om bygget

  • Utarbetande av byggkontrakt (till exempel faktureringsarbete, målpriskontrakt, fast kontrakt)

  • övervakning av betalningsplaner och arbete

  • deltagande i myndighetens inspektioner, även strukturell planering.

Samarbetet med oss är enkelt och pålitligt. Vårt företag har ett brett nätverk av samarbetspartners, så vi kan se till att ditt projekt hanteras på ett säkert och bästa möjliga sätt.

Fråga om mer information
Byggmästare, Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Planering och byggnadskonstruktion

Vi sköter allt arbete som är involverat i konstruktionen och planeringen enligt kundens behov, såsom arkitekts-, tillstånds- och konstruktionsritningar. Vi att göra arbetet antingen som en tim- eller kontraktsavgift enligt kundens önskemål.

Huvudansvarig mästare och byggnadsövervakare, Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Ansvarig arbetsledare och byggnadsövervakare

Den ansvariga arbetsledaren ansvarar för byggnadsarbetet och ser till att regler och bestämmelser om byggandet följs. Den ansvariga arbetsledaren ansvarar också för att bygglovet och god byggvanor på platsen följs samt arbetssäkerheten.

Chri-Cons Oy Ab, Porvoo

Kontakta oss

Var och en av våra byggprojekt är olika, och vi kartlägger våra kunders behov individuellt. Skicka in en kontaktförfrågan via formuläret så lämnar vi en offert på ett servicepaket som passar dig.