Mätningar och värmefotografering

Kontakta oss

Vi utför till exempel värmefotografering för att undersöka värmeläckage i byggnader. Värmefotografering avslöjar byggnaders köldbryggor, värmeläckor och till och med möjliga rörbrott dolda i strukturerna. Vi utför även en kartläggning av fuktskador.

Värmefotografering

Värmeläckage i byggnader orsakar energiförlust, minskar trivseln i hemmet och utgör en risk för fuktskador. Värmefotografering är ett utmärkt verktyg för att lösa många fastighetsproblem. Det avslöjar köldbryggor, värmeläckor och till och med möjliga rörbrott dolda i strukturerna.

 

Värmefotografering kan användas för att lokalisera till exempel golvvärmekablarnas placering och deras eventuella problem. Värmekameran bildar en bild baserad på infraröd strålning som emitteras av ett fast föremål, vilket gör att objektets yttemperatur kan bestämmas i grader.

Kartläggning av fuktskador

Till och med mer än hälften av våra byggnader lider av fuktskador av varierande grad, och mögelproblem har påträffats i ett av fyra fall. Problemet med mindre hus är ofta otillräcklig ventilation. Moderna bostadspraxis ger höga fuktbelastningar. Vi kartlägger potentiella fuktskador med stark yrkeserfarenhet.

Våtrumsövervakning, Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Våtrumsövervakning

Vattentätning i badrummet är en kritisk arbetsfas som kräver professionalism och omsorg. Låt oss göra saker rätt med en gång så vi får en lyckad och problemfri badrumsrenovering.

Byggmästare, Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Referenser

Vi är mångkunniga och proffs inom byggbranschen. Bekanta dig med våra arbetsplatser genom åren.

Chri-Cons Oy Ab, Borgå

Kontakta oss

Var och en av våra byggprojekt är olika, och vi kartlägger våra kunders behov individuellt. Skicka in en kontaktförfrågan via formuläret så lämnar vi en offert på ett servicepaket som passar dig.