Suunnittelu ja rakennesuunnittelu

Suunnittelupalvelut

Pääsuunnittelijan tehtäviä hoidamme pääasiassa Itä-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun alueella, mutta myös muualla sopimuksen mukaan. Tarvittaessa toimimme projektissa sekä vastaavana työnjohtajana että pääsuunnittelijana, jolloin työmaakokousten järjestäminen ja lupaprosessiin liittyvä byrokratia hoituvat rakennuttajalta vaivattomammin.

Mikä on pääsuunnittelijan tehtävä?

Rakennuslupaa haettaessa työmaalle on nimettävä pääsuunnittelija. Pääsuunnittelija vastaa rakennushankkeen suunnittelukokonaisuudesta ja huolehtii siitä, että suunnitelmat sopivat yhteen ja muodostavat kokonaisuuden, joka täyttää sille asetetut vaatimukset. Hyvä pääsuunnittelija huolehtii siitä, että suunnitelmat on toteutettu laadukkaasti ja ne ovat työmaalla helposti toteutettavissa.

Mitä pääsuunnittelija käytännössä tekee?

Pääsuunnittelija vastaa siitä että suunnitelmat ovat yhteensopivat, laadukkaat ja toteutettavissa. Laadukkaat suunnitelmat ja niiden yhteensovittaminen vähentävät työmaalla tehtäviä muutoksia ja voivat säästää rakennuttajalta melkoisen määrän selvää rahaa. Kannattaako kirvesmiehelle maksaa tumput suorana seisomisesta vai valita mieluummin pätevä pääsuunnittelija, joka pitää huolta siitä että työmaalla olevat suunnitelmat ovat laadukkaat ja ajan tasalla, jotta projekti sujuu kuten pitääkin. Hyvien suunnitelmien ja niiiden ammattitaitoisen yhteensovittamisen avulla päästään muuttamaan toimivaan ja turvalliseen kotiin huomattavasti nopeammin.

Hoidamme kaikki suunnitteluun kuuluvat työt asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi arkkitehti-, lupa-, ja rakennepiirustukset. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tunti- tai urakkaveloituksena.

Ota yhteyttä

Vastaavamestari

Vastaavamestari eli vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä sekä huolehtii rakentamista koskevien säännösten ja määräysten noudattamisesta. Rakennusmestarin vastuulle kuuluu myös rakennusluvan ja hyvän rakennustavan noudattaminen työmaalla, sekä työturvallisuusasiat.

Lue lisää!

Märkätilavalvonta

Kylpyhuoneen vesieristäminen on kriittinen työvaihe ja vaatii ammattitaitoa sekä huolellisuutta. Tehdään asiat kerralla kuntoon, että saadaan onnistunut ja vaivaton kylpyhuoneremontti.

Lue lisää!

Yhteydenotto

Jokainen rakennusprojektimme on erilainen ja kartoitamme asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti. Jätä lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin teemme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä puhelimitse 040 5481849 tai tarjouspyyntö­lomakkeella, niin ratkaisemme haasteesi!