Rakennuttamispalvelut

Ab Chri-Cons Oy:n tavoitteena on palvella asiakkaitaan mahdollisimman laaja-alaisesti avaimet käteen -periaatteella. Nykyään rakentamiseen liittyy melkoinen määrä byrokratiaa, jonka tuntemusta ei voi helposti saavuttaa. Esimerkiksi yksityinen rakentaja ei voi millään tietää kaikkea vaadittavaa rakentamiseen liittyvää.

Olemme alan ammattilaisia ja autamme asiakasta toteuttamaan unelmansa. Avustamme esimerkiksi joko ainoastaan työnjohtoon ja byrokratiaan liittyvissä kysymyksissä tai toiveiden mukaisesti voimme toteuttaa koko rakennus- tai korjausprojektin alusta loppuun. Mahdollistamme asiakkaalle joustavat ratkaisut tarpeiden mukaan.

Avaimet käteen-palvelu

Ab Chri-Cons Oy toimii tarvittaessa koko rakennusprojektin johdossa alusta loppuun saakka; saumattomasti ja kohtuukustannuksin. Rakennuttaminen toteutetaan yhteistyöverkostoon kuuluvien kumppaneiden kanssa ja me johdamme projektia, jolloin koko rakennusprojekti on asiakkaalle mahdollisimman helppo ja vaivaton.
Joissain tapauksissa avaimet käteen -ratkaisu on yllättäen osoittautunut kokonaisuudeltaan edullisimmaksi vaihtoehdoksi, mutta tähän vaikuttavat  monet seikat. Kysy rohkeasti hintaa ja anna meidän hoitaa koko rakennusprojekti alusta loppuun asti.

Rakennuttamispalvelut on tarkoitettu niille asiakkaille, joilla ei ole aikaa tai osaamista rakennusprojektin läpiviemiseen. Tehtäviä ovat kohteen laajuudesta ja rakennuttajan valinnoista riippuen:

• suunnittelijoiden (esim. arkitehti, rakenne, LVIS, sisustus, pihatyöt) valinta ja sopimusten teko
• suunnittelun ohjaus – ja kustannusarviot sekä alustavan aikataulun laadinta
• rakentamisen urakkakilpailun järjestäminen
• urakkasopimusten laadinta (esim. laskutyö, tavoitehintaurakka, kiinteä urakka)
• maksuaikataulujen ja työn valvonta
• viranomaistarkastuksiin osallistuminen, myös rakennesuunnittelu

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja luotettavaa

Ab Chri-Cons Oy :llä on laaja verkko yhteistyökumppaneita, joten voimme varmistaa että projektisi hoituu varmasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä!

Suunnittelu ja rakennussuunnitelma

Hoidamme kaikki suunnitteluun kuuluvat työt asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi
arkkitehti-, lupa- ja rakennepiirustukset. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tunti- tai urakkaveloituksena.

Suunnittelu ja rakennussuunnitelma

Vastaavamestari ja rakennusvalvoja

Vastaavamestari eli vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä sekä huolehtii rakentamista koskevien säännösten ja määräysten noudattamisesta. Rakennusmestarin vastuulle kuuluu myös rakennusluvan ja hyvän rakennustavan noudattaminen työmaalla, sekä työturvallisuusasiat.

Vastaavamestari ja rakennusvalvoja

Yhteydenotto

Jokainen rakennusprojektimme on erilainen ja kartoitamme asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti. Jätä lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin teemme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä puhelimitse 040 5481849 tai tarjouspyyntö­lomakkeella, niin ratkaisemme haasteesi!