Mittaukset ja lämpökamerakuvaus

Suoritamme esimerkiksi lämpökamerakuvauksia, joilla selvitetään rakennusten lämpövuotoja.Lämpökamerakuvaus paljastaa rakenteiden kylmätsillat, lämpövuodot ja jopa mahdolliset rakenteissa piilevät putkistorikot. Teemme lisäksi kosteusvaurioiden kartoitusta.

Lämpökamerakuvaus

Rakennusten lämpövuodot aiheuttavat energianhukkaa, heikentävät asumisviihtyvyyttä ja aiheuttavat kosteusvaurioiden riskin. Lämpökamerakuvaus on erinomainen apuväine monien kiinteistöteknisten ongelmien selvittämisessä. Se paljastaa rakenteiden kylmäsillat, lämpövuodot ja jopa mahdolliset rakenteissa piilevät putkistorikot. Lämpökamerakuvauksella voidaan havainnollisesti paikallistaa mm. lattialämmityskaapeleiden sijainnit ja niiden mahdolliset ongelmat. Lämpökamera muodostaa kuvan kiinteän kohteen lähettämän infrapunasäteilyn perusteella, jolloin kuvasta voidaan määrittää kohteen pintalämpötila asteina.

Kosteusvaurioiden kartoitus

Jopa yli puolet rakennuksistamme kärsii eriasteisista kosteusvaurioista, ja homeongelmaa on tavattu joka neljännessä tapauksessa. Pientalojen ongelma on usein riittämätön ilmanvaihto. Nykyajan asumiskäytännöt tuottavat suuria kosteuskuormia